Friday, August 15, 2008

Narozeniny

Jo, už je to tak, je mi 23. Zatím se necítím nijak jiná, ale změny přijdou určitě, zvlášť kvůli škole, povývšení v práci a tak... Nechme starosti stranou, to mě čeká až v září :) Srpen je můj narozeninový měsíc, přesněji 12. 8. jsem tedy už potřetí !!! slavila v USA s Justinovou rodinou. Jelikož je tu na návštěvě jeho sestra s dětmi, největší odměnou mi bylo, že jsme na celý den vypadli z domu :) Původní plán udělat si výlet do menšího městečka Stillwater nám zhatilo počasí :( Doposud bylo pořád krásně a zrovna na moje narozeniny déšť?! To není fér! Nejprve jsme začali vynikajícím obědem v italské restauraci Olive Garden. Nevynechali jsme ani předkrm - náš oblíbený špenátovo-artyčokový dip, který se doma snažíme napodobit a i když je vynikající i od nás, není to ono ;) Poté přišla bezedná mísa salátu s nekonečně mnoho chlebovými tyčinkami :))) Tohle se dá česky dost blbě vyjádřit, ale prostě můžete jíst kolik chcete a na stůl vám nosí pořád čerstvé tyčinky posypané parmazánem a mísy čerstvého salátu... Nicméně my zůstali jen u jedné mísy, přece jen nás čekal ještě hlavní chod! Já jsem si dala výborné kuře s balsamikem na špagetách s dvoubarevnými cherry rajčátky. Porce byla veliká, takže jsem si tři čtvrtiny nesla domů v krabici a pochutnala si na ní ještě druhý den :)
Jelikož jsem si moc přála tašku na scrapbook, ale Justin nemohl najít kupón na slevu do jednoho konkrétního obchodu, vymyslel takovou úžasnou věc :) Nejen že sám vyrobil krásné jednoduché přáníčko, ale udělal mi takovou šekovou knížku. V ní jsou poukázky třeba na patnáctiminutovou masáž zad, ale i poukázka na tašku na scrapbook, na kurz scrapbooku, na vstup na scrapbookový festival, na večeři a kino... Úplně mě dostal, až jsem z toho brečela :) Taky mi dal časopis o scrapbooku, pořadač na papíry, super kalendář a raznici. Takže po obědě jsme hned zamířili do kreativního obchůdku pro tašku a z původní červené sešlo, rozhodla jsem se pro lépe uspořádanou a vůbec lepší hnědou s růžovým proužkem. Byla i levnější ;)
Potom jsme se vydali do Anoky, malého městečka nedaleko odsud, že si namalujeme nějakou keramiku. V obchodě Pick-n-paint si můžete vybrat ze spousty druhů surových keramických výrobků - ať už nádobí či různých postaviček a tak. Mimochodem v Praze je taky něco podobného :) Kousek od Náměstí Míru. No, tak jsme dojeli na místo a koukám, úterý a středa zavřeno!!! To snad není pravda. Prošli jsme se po městečku, ale nic zajímavého k vidění tam nebylo, kromě antikvariátu, ten ale obývala obří kočka, takže jsem poté asi dvě hodiny kýchala, jelikož trpím alergií... Popojeli jsme kousek dál do místa, kde jsou různé obchody, takže jsme nějaký čas zabili tam, ani nevím, jestli jsem si nakonec něco koupila.
Už jsme nic speciálního nepodnikali, protože jsme toho měli oba dost, a vydali jsme se domů. Tam už byli všichni včetně babičky a vepřové panenky už se grilovaly. Mňam. Děti mi zazpívaly happy birthday a hrály k tomu na trumpetky - mám to celé na videu :) A po večeři došlo na rozbalování dárků. Všichni mě tu rozmazlují, dostala jsem pyžámka, poukázku do zmiňované italské restaurace (Justin k tomu dostal poukázku do kina, vypadá to na dobré rande :), super organizátory do skříně na papíry a na zeď na drobnosti, různá trička a tělové mléko.... No prostě bylo to super a jsem hrozně ráda, že mě tu všichni mají tak rádi :)
To je asi tak o mých narozeninách. Dneska přišla Justinova sestra, že půjdeme do jednoho obchůdku na nějaký kurz, ale měli plno, tak snad příště. Zůstaly jsme tady a vytvořila jsem konečně nějakou stránku - vlastně ne jen tak ledajakou, ale podle sketche na hlavní stranu časopisu ;) Tak schválně jestli poznáte, která je moje... Asi jo :)
Zítra se konečně dohrabu k tomu, abych napsala všem holkám a nějak srovnala účty :) Mám v tom trochu binec.
Hezké tvoření!