Monday, September 15, 2008

Cesta

Tak na nás všichni myslete, protože Justin má teplotu a mě už taky začíná bolet v krku a to není žádná sranda, když nás čekají dva dny cestování... Ale už se moc moc moc těším domů, i když mi bude chybět spoustu věcí (a lidí), tak doma je doma. Hold už si nevyberu - vždycky budu něco postrádat ať budu kdekoli :))) Taky se těším na vás, scrapmaniačky, dnes jdu ještě na poštu odeslat balíky, tak vyhlížejte pošťáka se zlomenou páteří, protože jsou fakt těžké :)))

Sunday, September 14, 2008

Scrapfestival a mé kurzy

Tak fotky ze scrapfestu najdete tady:
http://picasaweb.google.com/hradecka/Scrapfest08#
Videa dodám později, protože zabírají moc místa v galerii a na youtube to trvá moc dlouho je tam natáhnout...
Jinak jsem včera nemohla usnout, přemýšlela jsem pořád nad něčím tvořivým a přišla jsem s nápadem. Vím, že v Praze a okolí je nás spoustu. A já mám mraky materiálu a inspirace a chci se s vámi podělit o vše, co jsem tohle léto načerpala. Takže co kdybychom uspořádaly pravidelné srazy, třeba každých 14 dní? Já bych si vždy připravila nějaký projekt (třeba 3 vánoční přáníčka, ozdoby, stránka 12x12, visačky...) a připravila na to i materiály. Vy byste se mi přihlásily kdo chce přijiít a pak bychom se sešly (šlo by to v té vinárně? :) a tvořily! Asi bych vybírala nějakých 20 korun za materiál, případně vám napsala, jestli si máte něco přinést. Zní to dobře, ne? Můžete tak použít i mé materiály, razítka apod. Prostě takový scrapklub :) To je můj sen.
Tak už mi jen popřejte šťastnou cestu, dnes mě čeká oslava k adopci dítěte a pak super restaurace, snad neprasknu, zítra odlétám a v úterý budu doma (takže chvíli bez internetu).

Monday, September 8, 2008

Tak nevím...

... mám já dost mašliček???