Saturday, February 27, 2010

Zboží

V mém obchodě najdete nyní nová razítka a také papírové kytičky od firmy Prima Marketing. Jsou to kvalitní papírové kvítky, některé i embossované drobnými puntíky. Jak se takové kytičky dají využít můžete vidět na následující stránce. Fantazii se meze nekladou. Jelikož jsou z papíru, dají se přilepit lepidlem nebo oboustrannou lepenkou, dobře fungují v kombinaci s hřebíčky - svorkami (brads) nebo obyčejnými knoflíky.

Friday, February 26, 2010

Svatební...

Po krátké pauze, kdy jsem si "odskočila" od svatebního alba k tomu pařížskému, jsem si udělala stránku podle únorového sketche. Ještě mi jako vždy chybí nadpis, ale kdyby někdo viděl, v jakých podmínkách tu scrapuji, tak by se mi nedivil, že jsem líná vytahovat starý počítač a řezací mašinku :)

Střepy nejsou pravé. Ten jediný, který nám pan provozní schoval, je schovaný ve vánoční ozdobě, kterou jsem na počest roku 2009 udělala. A hned je tu nová tradice, každý rok mít ozdobu, která ten rok nějak charakterizuje. Trochu jsem ji převzala od tchýně, tam je to tradice. Tak třeba v roce, kdy měl Justin jednu z 6 operací srdce, má malé dřevěné srdíčko přelepené náplastí. Při zdobení se tak můžeme v myšlenkách vrátit k tomu, co se ten rok povedlo, co nás učinilo šťastnými a za co můžeme být vděční. Já jsem vděčná každý den. Obzvlášť za ty operace srdce.

Monday, February 8, 2010

Kreativní prázdniny

Jelikož jsem úspěšně složila všechny zkoušky a letní semestr začíná až 15. 2., mám spoustu volného času :) Tvořím, lepím, scrapuju, prostě dělám to, co mě baví a na co nebyl doposud čas.
Nechala jsem se inspirovat švagrovou na jejím blogu Fireflies and Jellybeans a vytvořila tenhle jednoduchý, ale efektní věnec. Ještě to chtělo malou tečku, tak jsem vytáhla svou kouzelnou mašinku a vyřezala ze samolepicí tapety nápis Love.

Když už jsem byla v tom, vyřezala jsem další nadpis a ozdobila jím rámeček s fotkou. Musím říct, že řezat do vinylu mě vážně baví, jde to jako po másle a pak se motiv pouze sloupne a dá se nalepit kamkoliv :) To bude mít manžel radost, až polepím všechny stěny :)
No a aby toho tvoření nebylo málo, ozdobila jsem další zápisník scrapbookovými papíry. Je na prodej :)